Poštnino in dodatne stroške odkupa krije kupec in jo plača ob prevzemu, s kartico ali po predračunu (odvisno od izbrane možnosti pri naročilu).

Naročeno blago pošiljamo s Pošto Slovenije. Če želite koristiti katerokoli od dodatnih storitev, ki jih ponuja ta dostavna služba nam to prosim napišite v komentar pri zaključevanju naročila (stroške dodatnih storitev krijete sami in bodo dodani na končnem računu). Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena poštnine je odvisna od višine zneska naročenega blaga. V kolikor je ta znesek večji od 40,00 EUR so stroški poštnine brezplačni!

V nobenem primeru spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.
V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem v najkrajšem možnem času obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene izdelke.

V primeru, če naročnik prejme fizično poškodovan ali odprt paket, mora o tem takoj obvestiti dostavno službo in sprožiti postopek reklamacije.


Rok dostave

Za izdelke na zalogi je rok dostave tri delovne dni od prejema naročila, vendar so paketi v večini primerov dostavljeni že naslednji delovni dan. Izdelke naročene do 12. ure bomo poizkusili poslati še isti dan, izdelke naročene po 12.uri bomo poslali naslednji delovni dan. Naročeni izdelki bodo poslani s priporočeno pošto in so last pošiljatelja do končnega plačila.

Dostava je omejena na ozemlje Slovenije. Naročeno bo dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.


Cenik dostave

Cena poštnine za vsa naročila do zneska 39,99 EUR je 3,30 EUR. Pri naročilu nad 40,00 EUR je poštnina brezplačna!

Ostalih stroškov, kot je provizija pri odkupnini ali kaj podobnega ni.


Dodatna pojasnila glede nakupa

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V kolikor kupec naročenega blaga, ki je poslano s plačilom po povzetju ne prevzame in je vrnjen na naslov podjetja, se le-to ne šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. V kolikor kupec paketa ne prevzame s tem dejanjem podjetju povzroča finančno škodo. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja izdelkov podjetju, za kar mu bo prodajalec izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe ni prekinil. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje. V primeru lažnih naročil bomo IP naslov predali v nadaljnjo obravnavo kot zlorabo. Stroški neprevzema znašajo 20,00 EUR brez DDV in vključujejo administrativne stroške, stroške pakiranja, pošiljanja in vračila pošiljke.

Za več informacij nam lahko pišete na [email protected].