Na voljo so naslednji načini plačila

Z gotovino ob prevzemu

Pri plačilu po povzetju vam pošiljko na dom dostavi Pošta Slovenije. Plačilo se opravi ob prevzemu paketa. Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina je navedena v naročilu, in drži, če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

Zlato mleko - vklopi razum, zahtevaj račun!

Po predračunu (nakazilo na TRR podjetja)

Pri plačilu po predračunu boste v najkrajšem možnem času na svoj elektronski naslov prejeli navodila in podatke za plačilo na naš TRR. Po opravljenem plačilu lahko pošljete potrdilo o plačilu. Tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Naročilo ne bo odposlano dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun. Rok za plačilo po predračunu je 3 delovne dni (nato bo naročilo preklicano).

Podatki:

  • Koda namena: GDSV
  • Namen: Plačilo naročila + številka naročila + / datum (Primer: Plačilo naročila 3415 / 19.5.2020)
  • Referenca: SI00 2020 + številka naročila (Primer: SI00 2020-3415)
  • TRR: SI56 6100 0002 4605 561 (odprt pri DH d.d.)
  • BIC: HDELSI22

Imetnik računa:

Umami foods d.o.o.
Ulica Eve Lovše 6
2000 Maribor


Plačilo s kreditnimi karticami (Stripe)

Pri plačilu s kreditnimi karticami boste pred oddajo naročila morali vpisati podatke o kartici (številka kartice, datum veljavnosti in CVC kodo). Ob kliku na gumb Zaključek nakupa se naredi avtorizacija kreditne kartice v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Med vsemi načini plačil je to zagotovo najvarnejša in najhitrejša oblika in je ravno zato tudi najbolj zaželena. Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil (SSL/https). Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku Zlatomleko.si.

Na voljo so plačila s kreditnimi karticami:

  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
način plačila: MasterCard Način plačila: VISA Način plačila: American Express
Varno plačevanje HTTPS/SSL.